Samarbetspartners

I allt vi gör samverkar vi med andra, i första rummet går all samverkan mellan våra medlemsföreningar och vårt studieförbund NBV. Här är ett försök till en sammanfattning om hur och vad vi samverkar kring tillsammans med andra.

Är ni intresserade av vad vi gör, hur vi gör det och/eller hur du som person eller företagare kan bli våran samarbetspartner? Ring eller skicka ett mejl, vi söker alltid efter nya samarbetspartners för att kunna bedriva bra verksamhet.

Bostadsbolag
Bostadsbolaget -samverkan kring Sommarpraktik och Majornadagen.
Familjebostäder -samverkan kring Sommarpraktik, Majornadagen, Aktivitetshusets verksamheter. Ställer bland annat upp med förrådsyta, målarfärg, funktionärer på Majornadagen.
Robert Dicksons stiftelse -samverkan kring Sommarpraktik
Wallenstam AB -samverkan kring Sommarpraktik, Megaloppis, Majornadagen.

Kommunala förvaltningar
Idrotts- och föreningsförvaltningen -Föreningsstöd bla mentorsbidrag
Park- och naturförvaltningen -samverkan kring skötseln av Karl Johans torg
Social Resursförvaltning -samverkan kring projekt Iter Ungdomsanställningar.
SDN Majorna-Linné – IOP avtal för hjälp med finansiering  lokal samt en samordnare. Stimulansbidrag för små materialinköp vid olika projekt, samarrangemang med Kultur och fritid, Sommarpraktik.

Övriga
ICA Supermajorna på Kaptensgatan – stöttar Majornadagen genom att bjuda våra funktionärer på mat och dryck samt lotterivinst.
Skandia Idéer för livet -finansieringsstöd ungdomsförebilder
Majornas historiska studiecirkel -samarrangemang, stadsvandringar, utställningar.
Myrorna – Megaloppis.
Renova – Megaloppis.
Allfrakt– Megaloppis.                                                                                         Hyresgästföreningen -Bidrar till sommarverksamheten samt övriga projekt i Aktivitetshuset, bland annat tjejskejten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *