Om oss

Tillsammans gör vi Majorna-Linné ännu bättre
Majornas Samverkansförening, MSF, är ett
paraply som består av 11065890_862473267153105_3286645129416156354_nmedlemsföreningar i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg. Syftet är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné med omnejd, inom föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap. Hos oss ska det vara låg tröskel och högt i tak. Det ska vara lätt att komma igång och finnas plats för alla.

  • Vi är en plattform och forum för ungdomar och deras egna verksamhetsidéer.
  • Vi stöttar samverkan mellan föreningar för att utveckla ny spännande aktiviteter.
  • Vi fångar drömmar och skapar projekt med fokus på barn och ungdomar.
  • Vi hittar nya vägar och utvecklar metoder för bred samverkan mellan olika intressegrupper för att skapa en mosaik av olika sorters verksamheter och arrangemang.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 och arbetar med olika samarbetsprojekt. Flera av dem kan du läsa mer om här på hemsidan. Många av projekten utgår från hjärtat i vår verksamhet, Aktivitetshuset, på Karl Johanstorget 1, en blandning mellan föreningsgård och all-aktivitetshus. Här finns replokal, film- och musikstudio, ett storkök och kursverksamhet.

Har du en idé om en verksamhet som syftar till att göra Majorna-Linné ännu bättre?  Då kan du höra av dig till oss. Det kan vara allt från att du och några vänner vill starta en ungdomsgrupp, till en spelning eller filmkvällar. Vi kan vara en samarbetspartner till verksamheter som både enskilda personer och föreningsaktiva driver!

Läs mer om hur vi startade, vår bakgrund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *