Om oss

Tillsammans gör vi Majorna-Linné ännu bättre

Majornas Samverkansförening, MSF, är ett paraply som består av 30 medlemsföreningar i stadsdelen Majorna-Linné i Göteborg.

Syftet är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné med omnejd, inom föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.

  • Vi är en plattform och forum för ungdomar och deras egna verksamhetsidéer.
  • Vi stöttar samverkan mellan föreningar för att utveckla ny spännande aktiviteter.
  • Vi fångar drömmar och skapar projekt med fokus på barn och ungdomar.
  • Vi hittar nya vägar och utvecklar metoder för bred samverkan mellan olika intressegrupper för att skapa en mosaik av olika sorters verksamheter och arrangemang.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 och arbetar med olika samarbetsprojekt. Många av dem kan ni läsa mer om på den här sidan.

Många av projekten utgår från hjärtat i vår verksamhet, Aktivitetshuset på Karl Johans torg, en blandning mellan föreningsgård och allaktivitetshus. Här finns replokal, studio och kursverksamhet.

Har du en idé om en verksamhet som syftar till att göra Majorna-Linné ännu bättre?  Då kan du höra av dig till oss. Vi kan vara en samarbetspartner till verksamheter som både enskilda personer och föreningsaktiva driver!

Läs mer om hur vi startade, vår bakgrund.