Aktivitetsläger

 

Hej på er alla!

Nu är äntligen allt klart inom sommarens två härliga Aktivitetsveckor som redan drar igång nu på måndag här på Majornas Samverkansförening i Aktivitetshuset. Det har varit många ansökningar och vi har nu valt ut dem som kommer få delta för årets läger, men om det mot förmodan skulle vara någon som hoppar av hör vi av oss till nästa deltagare i kön så fort vi fått reda på det.

Hoppas att ni som sökt i år och inte kom med, söker nästa år, så att just ditt barn kan få vara delaktig av vårt härliga Aktivitetsläger!

Ha en fin sommar till dem som inte kom med och så hoppas vi att vi ses framför

MSF

Om Aktivitetsläger
Under sommaren 2017  v. 25 samt v. 26 anordnar Majornas Samverkansförening återigen två läger för dem i åldrarna 7 – 13 år, ihop med föreningslivet i Majorna-Linné. Aktivitetslägren är dagläger, främst för dig som inte redan är föreningsaktiv och som vill testa något nytt i sommar ihop med andra.

Vi kommer testar allt från skejt och boxning till “fysiogames” och Capoeira.  Resten av tiden hittar vi på grejer ihop och har det gott i solen. Lunch ingår och lägren är helt kostnadsfria!

Anmälan för 2017


AKTIVITETSLÄGER ANMÄLAN

 

Plats: Aktivitetshuset, Karl Johans torget 1

Tid: 9-15

Datum: 19 – 22 juni och 26 -30 juni

Vid frågor, vänligen kontakta:

Emma Nordenberg:
sommarverksamheten@majsamverkan.se (skriv aktivitetsläger i meddelanderutan) eller ring: 0700915411

Aktivitetslägren 2017 anordnas av Majornas Samverkansförening med finansiering från:
SDN  Majorna-Linné, Wallenstam AB, SISU-idrottsutbildarna.

Samarbetspartners
FaR-teamet i centrala och västra Göteborg, Sandarna BK, Majornas Boxningsklubb, IOGT NTO juniorförbund, Röda stens Konsthall, Spelets Hus m.fl