Hyra Aktivitetshuset


Från och med 2016 kan du använda Aktivitetshuset kostnadsfritt förutsatt att du skapar verksamhet som är kostnadsfri och öppen för alla, alternativt för en underrepresenterad målgrupp. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Privatpersoner och andra föreningar kan hyra Aktivitetshuset för alkohol- och drogfria arrangemang så som möten eller cirklar. Vi hyr inte ut till fester/kalas. Du som hyr huset måste vara över 18 år eller ha målsmans underskrift, ha en gällande hemförsäkring samt betala 500 kr i deposition. Efter att du använt lokalen ska den städas och återställas i befintligt skick.

I huset finns en större samlingslokal med plats för ca 40-50 sittande gäster, vi har extra bord och stolar för utlån samt porslin i varierande utförande.
Du har också tillgång till storköket med arbetsytor, ugn, diskmaskin, kylar och frys samt städmaterial. Finns även ljud och bildutrustning att låna.

Medlemsavgiften för 2018 är satt till 100 kr per person/ år. Familjer betalar 200 kr/år och då ingår alla i hushållet. Föreningar betalar 200 kr/år för att vara medlem. För de som deltar i musikverksamheten i huset så ingår medlemsavgiften i terminsavgifterna. Om man inte deltar i någon verksamhet alls och bara vill stödja föreningen, skriv ”stödmedlem” i kommentarsfältet. Mer information om hur du blir medlem hittar du här

Kostnad för enskilda medlemmar och medlemsföreningar

  • 100 kr/h om du hyr upp till 3 h.
  • Efter 3 h räknar vi som heldag, dvs 300 kr.

Kostnad för icke medlemmar

  • 300 kr/h om du hyr upp till 3 h
  • Efter 3 h räknas det som heldag, dvs 900 kr

Kontakta oss
info@majsamverkan.se