Aktivitetsläger

“Superbra, roligt o testa nya saker!” “Jag tycker lägret var jättekul, vill vara här mer.” “Ni har faktiskt hjälpt mig att inte ha så mycket scenskräck.”

Vi riktar oss i första hand till dig mellan 7-12 år, som inte redan är aktiv i så många föreningar eller fritidsaktiviteter och som vill testa något nytt i sommar ihop med peppande ledare och nya vänner.

Perioder:
Den 17-20 Juni och 24-28 Juni 2019
Lägren pågår från kl 9:00 till ca 15:00 varje dag på vardagar.
Aktivitetshuset, Karl Johanstorget 1 i Majorna.

Våra yngre deltagare spenderar en 4-dagars period hos oss och de äldre, en 5-dagars period. Varje läger period kommer att ha plats för ca 20 barn.

 

Aktiviteter:
Vi brukar besöka föreningar som sysslar med allt från konst, musik och spel till sport. Bl.a brukar vi besöka spelets hus, testa boxning, “fysiogames” och Capoeira.  Resten av tiden hittar vi på grejer ihop och har det gott i solen. Lunch ingår och lägren är helt kostnadsfria!

Vi kommer också att åka på utflykt till en 4H-gård.

Du kommer att få prova på att laga ditt egna mellanmål ihop med en handledare från FaR-teamet och all aktivitet varvas med lekar och teoretiska övningar.

Välkommen med din ansökan här!
Ansökan är öppen t.o.m. den 10 Juni 2019

 

Aktivitetslägret 2019 anordnas i samarbete med: Göteborgs Stad SDN  Majorna/Linné, Hyresgästföreningen Västra Göteborg, Wallenstam, Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne, Svenska kyrkan Carl Johans församling, IOGT-NTO:S Junior förbund JUNIS, Skandia.

Kontakt:
Vid frågor, vänligen kontakta oss: sommarverksamheten@majsamverkan.se eller ring Julia på tel: 0722 98 67 42.