God fortsättning och fin start på året 2018!

Ruggigt, kallt och vi längtar efter värmen så här mitt i vintern

Skolgården ekar tyst och huset ekar tyst p.g.a. ensamheten. När lovet har pågått och ledigheten pågår har jag befunnit mig i huset och hållit ställningarna. Enstaka ansikten har dykt upp, men ytterst få. Detta har gett mig tid till att ändra om, plocka undan och komma i kapp med det som annars inte hinns med under dem andra delarna av året. Lokalen har som sagt fått en uppfräschning i form av ny inredning. Nu till helgen kommer ytterligare en överraskning att ske, så håller tummarna för att allt går vägen.

Intervjuer för sportlovet pågår för fullt, men än är inte alla platserna tillsatta. Alla aktiviteter är spikade och det känns som ett spännande och givande sportlov som kommer att erbjudas här hos oss under vecka 7 för dig som går i årskurs 4 -6.

Vi har påbörjat den första planeringen och igångsättandet av Leksaksbiblioteket som kommer att vara placerat på Fixoteket i Majorna. Känns härligt att detta projekt gått igenom och att det nu börjar kicka igång. Detta projekt är ett av alla exempel på hur en medborgare hade en idé och fick hjälp av Majornas Samverkansförening bl.a. för att kunna ansöka till Arvsfonden och starta upp sin drömverksamhet. Vi på MSF är extra tacksamma för att denna kontakt togs och att vi nu tillsammans börjar en spännande ny resa.

Folkkök kickar igång den 22 januari klockan 17:30 -19 och vi hoppas att vi få se er alla här på denna härliga och varma gemenskap som Folkkök innebär.

Förutom detta, flyter allt på med planering och föreberedelser för kommande året. Jag som ansvarig på MSF kommer under de kommande månaderna vara mindre i huset då semesterdagar ska tas ut. Men detta hindrar inte er om ni har en idé eller liknande som ni vill förverkliga eller delta på våra aktiviteter så är det bara att kontakta oss så löser vi det.

Ha en extra fin och varm januari så hoppas vi alla på MSF att vi ser i huset under de kommande året.

Verksamhetsansvarig och styrelse

Comments are closed.