Lite grått ute men här inne på Majornas Samverkansförening, lyser solen alltid

Nu börjar det på riktigt kännas som höst, ruggigt, grått och blött. Men misströsta inte här inne på Majornas Samverkansförening har hösten endast börjat. Vi har en höst fylld med diverse aktiviteter.

Redan nu i helgen kickade vi igång en smygstart för Folkkök tillsammans med Sommarens sista dagar som pågick runt omkring i Majorna denna helg som var. En lyckad helg med nya samt bekanta ansikten för oss i huset, mat och musik är en lyckad kombination på många sätt och vis. Vi öppnar upp dörrarna till Folkkök nästa måndag den 11 september klockan 17:30 -19, och till dess behöver vi som vanligt eran hjälp! Detta är det PERFEKTA tillfället att träffa nya människor, öva på dina matfärdigheter, öva på svenskan eller varför inte endast få möjligheten att slippa laga mat ensam. TILLSAMMANS blir allt lite roligare, eller vad säger NI?

ALLA våra aktiviteter har kickat igång här inne i huset, schacken hade uppemot 20 barn som deltog förra veckan vilket är extremt kul att intresset har blivit så stort. Junis kickade även också igång och skejten rullar på, men en nyhet är att plaskis nu är TÖMD på vatten, vilket betyder att vi ÄNTLIGEN kör skejt även på Torsdagar borta vid Älvsborgsplan 1. Så nu är skejten återigen två gånger i veckan tills vädret sätter stop. Det finns även lite förfrågningar om att köra inomhus så detta är något vi kollar vidare på.

Nu på torsdag under hösten kommer vi även köra Latinamerikanska danser, har DU alltid velat lära dig bachata, salsa eller varför inte tango? Nu har du chansen från och med den 14 september kör vi igång mellan klockan 16 -19. Men misströsta INTE redan nu den 7 september klockan 17 håller Marcelo ett informationsmöte tillsammans med intresserade. Så sprid och dela, för vem vill inte lära sig dansa eller utveckla sina färdigheter i dans J.

Förutom att Folkkök drar igång helt nästa vecka så sker även vår ÅRLGIA MAJORNADAGEN för er som har råkat missa detta kör vi mellan klockan 11 -15 här på Karl Johans torg. Vi erbjuder prova på skejt, prova på Capoiera, musikuppträdanden av diverseband från NBV music box, Hiphopkollektivet, Stenhuset. Förutom detta har vi även ansiktsmålare på plats samt massa andra roliga aktiviteter så GLID förbi säg hej och passa på och häng TILLSAMMANS med OSS.

Till dess så önskar VI på MSF samt styrelsen en fin vecka och start på September månad och VI hoppas få se er här hos oss i höst på någon av alla våra aktiviteter.

 

Comments are closed.