Nyhetsbrev Juni & Juli

Nyhetsbrev

Sommaren har börjat på Majsamverkan, skejten hade avslutning här vid Karl Johanstorget, vilket lockade många gamla samt nya barn – ungdomar och föräldrar, en lyckad eftermiddag helt enkelt. Vi på MSF tackar återigen Kamilla som varit våran coach under våren och inspirerat flertalet barn till att börja skejta.

Sommarloven har börjat, styrelsen har börjat gå på semester och huset är samt har varit fullt med barn och ungdomar som deltagit i Aktivitetsläger samt Sommarverksamheten. Huset sprudlar av liv och tempot är högt och vi har haft extremt tur med vädret vilket gör att vi alla har kunnat njuta och delta på dem olika aktiviteterna som hållits av Capoeria CVM, FaR, Spelets hus, Kättilsröds 4h gård och Majornas Boxningsklubb. Nya vänner, nya utmaningar, nya erfarenheter är saker som barnen och ungdomarna fått med sig, även värderingsövningar i form av respekt, tillit och bemötande har varit ett genomgående tema.  Sommarverksamheten är i full gång och våra ungdomar i 8:an har börjat sina dagar på bostadsbolagen här i Majorna, nya möten, nya upplevelser. Ett härligt och energifullt gäng som är taggade på sina veckor här på Majornas Samverkansförening.

Allt detta hade inte varit möjligt om inte våra underbara sponsorer och delaktiga aktörer ställt upp för MSF och våra ungdomar, ett stort tack till Wallenstam, Familjebostäder, Bostadsbolaget, Dicksonska som tar emot våra ungdomar samt all finansiell stöttning från Hyresgästföreningen, Carl – Johans församling, HSB, Poseidon, Göteborgs Stad som alla bidrar till att göra sommarveckorna fulländade. Vi ser framemot en fylld vecka med aktiviteter samt nästa vecka då Vardagens Civilkurage kommer på besök samt kanotpaddlingen i Vättlefjäll.

Popkollo och NBV är nu inne i huset och vi ser framemot att våran paraplyförening växer och att flera blir en del av vårt MSF hem. Vi hälsar dom alla hjärtligt välkomna till oss och hoppas att de kommer att trivas.

Förutom att sommaren är hos oss så är planeringen inför hösten i full gång både inför uppstarten av Folkkök, Sommarens sista dagar, Majnavet och mycket mera så håll ögon och öron öppna.

 

Vi på MSF (majsamverkan) och styrelsen önskar er alla en härlig sommar och ser framemot att träffa er alla nu i sommar samt till hösten.

Ni kan hålla er uppdaterade på allt härligt som händer genom vår Instagram: majsamverkan eller våran Facebook: Majornas Samverkansförening där vi kontinuerligt lägger upp bilder, info om vad som händer just här hos oss!

 

 

 

Comments are closed.