Majornadagen, lördagen den 16 September klockan 11 – 15

 

Förra torsdagen (den 18 maj) var det dags för uppstart här på Aktivitetshuset inför den årliga Majornadagen, där två inspirerande och givande möten ägde rum. Nya samt gamla föreningar var på plats och hade kreativa förslag på vad just dem kunde erbjuda till att göra Majornadagen ännu mera fantastisk och givande än vad den i dagsläget är. Visionerna var många och intresset stort, vilket känns spännande.

Förra året var temat för dagen Ekologisk stadsdel. I år kommer återigen Ekologisk stadsdel vara med på Majornadagen, loppisen var ett uppskattat inslag och återkommer självklart i år igen. Förutom loppis, är nya aktörer involverade som gröna entreprenörer m.fl. och kommer bidra till en rikare ekologisk och närproducerande stadsdel. Fotbollsturnering samt uppvisning av utställningen gamla Majorna via Gamla Majgrabbar är ett av många inslag på årets Majornadagen.

ANMÄLAN

Du kan anmäla din förening redan nu via hemsidan www.majsamverkan.se/majornadagen

Eller på länken nedan:

https://docs.google.com/forms/d/18Vnsq3ufDvzBcDRv7sqkv6Aom5jZsW3m5A-4WjJQRlg/prefill


Glöm inte att meddela om ni vill upp på scen och ungefär när i så fall.

Följ oss på www.facebook.com/majornadagen och på www.majsamverkan.se/majornadagen
Glöm inte att “lika” och dela på era föreningssidor redan nu!

Bjud också in andra som ska eller vill delta i Majornadagen 2017 eller som kan vara intresserade. Kontakta mig om du har frågor eller idéer som du vill finna samarbetspartners till eller bra tips kring.

 

Frågor ?

Kontakta mig

Emma på emma@majsamverkan.se eller på tfn 0700915411

Comments are closed.