Vill bara säga HEJ och köra en kort presentation!

Vill bara säga HEJ och köra en kort presentation!
 
Nu har Stina gått på mammaledighet och jag som tagit över under tiden heter EMMA 😊!
 
Äntligen har jag fått bli en del av denna magiska verksamhet på MSF, jag är en engagerad, social och nyfiken person som aktivitet vill nå en bättre integration i Göteborg som stad samt arbeta aktivt med Majorna -Linné som stadsdel.
 
Jag har tidigare pysslat med att läsa en kandidat inom Kulturarv till min internationella kommunikations master. Ser nu framemot att efter år av barn – ungdomsarbeten samt andra arenor bli en del av Majornas Samverkansförening.
 
Förutom allt jag har läst har jag bott i Melbourne och England en sväng, är annars en person som drivs av att prova nya aktiviteter, allt ifrån klättring, breakdance, odla, matlagning, yoga longboard, jag är helt enkelt aldrig för gammal för att lära mig något nytt 😀
 
Ser framemot ett år fyllt av nya projekt, nya möte och ett sprudlande hus fyllt med idéskapande 😍
18197737_10158671582685327_945190875_n

Comments are closed.