folkköks våravslutning

Vårterminen börjar gå mot sitt slut på Majornas Samverkansförening vilket betyder att delar av våra verksamheter tar paus medan andra får ta plats. Aktivitetshuset och Mariaträffen har haft full rulle hela våren med verksamheter som Mosaikfabriken, Schack, Språkträffar, Junis, Popskola, Trumskola, Loppisar, kalas med mera. Våra replokaler och studios har också haft massa aktivitet och folkköket har åter dragit igång i huset tillsammans med ResursRestaurangen. Nu drar också Skejten för tjejer och transpersoner igång och vi planerar för fullt inför praktik och lägerverksamheter i sommar.

Med en så händelserik vår så måste vi såklart fira med dunder och brak vilket vi gör tillsammans med Folkkök, Hip-Hop studion, popskolan, Skejtskolan och Mosaikfabriken den 24 april i Aktivitetshuset!
Välkomna till Aktivitetshuset den 24 april från kl 17:30 för Mat, Musik, Skejt och Mosaik!

Vänliga hälsningar Personal och Styrelse
Majornas Samverkansförening
www.majsamverkan.se
www.facebook.com/aktivitetshuset
info@majsamverkan.se *** 0700915411
Folkkök-avslut

Comments are closed.