Jobba hos oss i sommar?

Nu söker vi handledare till våra sommarverksamheter. Vill du ha världens roligaste sommarjobb där du är med och skapar verksamhet för barn och ungdomar? Läs mer nedan och skicka in en ansökan! Intervjuer sker löpande.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 och är en paraplyförening. Syftet är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné. Föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.

Majornas Samverkansförening håller till i Aktivitetshuset på Karl Johans torg. Här erbjuder vi en plats för våra medlemsföreningar och medlemmar att ha möten och aktiviteter. Vi driver även mycket verksamhet ihop med våra medlemsföreningar. I huset finns tre replokaler/studios i samarbete med NBV. Hos oss förekommer allt från språkcafé, tjejskejt, popskola och folkkök till föreningsfestivaler och sommaraktiviteter.

praktikNu söker handledare till våra sommaraktiviteter för barn och ungdomar!

Vill du vara en del i ett kreativt team där du är med och skapar verksamhet samtidigt som du arbetar för att ge barn och ungdomarna en grym sommar?
Då ska du söka dig till oss!

 

 

Att jobba på Majornas Samverkansförening

Du som söker jobb hos oss har gärna påbörjad/avslutad pedagogisk utbildning ex fritidsledare/dramapedagog, hälsopedagog m.fl.

Kvaliteér och erfarenhet:
Vi ser gärna att du har jobbat i öppen verksamhet med barn/ungdomar genom ex fritidsgård/ideell verksamhet. Du utgår från barnet/ungdomens förutsättningar och behov samt hittar möjligheter och styrkor hos varje individ. Du är öppen för att testa och vara med på alla sorters aktiviteter. Du har ett normkritiskt förhållningssätt och ser vikten i att skapa trygga grupper där alla blir synliggjorda.

Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta och kan strukturera ditt arbete.

Aktuella tjänster:
Sommarpraktik
Sommarpraktiken riktar sig till ungdomar som slutar 8:an. Under två 9-dagarsperioder i sommar praktiserar två grupper ungdomar i Majornas grönområden, åker på läger, gör sommaraktiviteter och umgås! Praktiken består bland annat av utomhusskötsel hos hyresvärdar i området, hålla café hos Frivilligcentralerna samt matlagning. Vi åker även på ett läger med en övernattning.

Till sommarpraktiken söker vi Ungdomshandledare:
Som ungdomshandledare ansvarar ni tillsammans för att skapa en trygg miljö för ungdomarna att utvecklas och få en grym sommar!
I tjänsten ingår förutom att handleda praktiken, att ansvara, planera och genomföra aktiviteter utöver praktiken ex introdag, lägeraktiviteter m.m. Du har tillsammans med kollegor ansvar för kontakten med ungdomarna och deras målsmän. Du är med och planerar inköp av mat (körkort och tillgång till egen bil är en fördel). 

Aktivitetsläger
Aktivitetslägren är dagläger för barn 7-13, främst för dem som inte redan är föreningsaktiva och som vill testa något nytt i sommar ihop med andra. Lägret utgår från Aktivitetshuset och anordnas ihop med våra medlemsföreningar och vi testar allt från skejt och boxning till “fysiogames” och skapande verkstad. Syftet är att få fler barn aktiva och hitta nya vänner över stadsdelsgränserna.

Till Aktivitetslägren söker vi handledare
Du kommer, förutom att handleda på redan inbokade aktiviteter, planera och genomföra aktiviteter som introdag, lekar m.m. Du kommer också planera inköp av mat samt en del matlagning.

Lön
Timlön efter överenskommelse.

Ansökan
Skicka CV, personligt brev och referenser per mejl till
info@majsamverkan.se
skriv ”arbetsansökan” och vilket/vilka jobb du söker i kommentarsfältet.
Vi rekryterar löpande.

Comments are closed.