Nyanställda, förslag på samarbeten och dialogmöte!

Hej alla majsamerkare

Nu börjar vi få lite vårfeeling här, vilket på MSF betyder klart årsmöte, ny styrelse och ett intensivt arbete med att söka finansiering och schemalägga alla vår- och sommarprojekt! Svettigt men kul som alltid 🙂

Ny facebookgrupp för föreningar i Majorna-Linné
Innan jul samlade vi in en del information från våra medlemsföreningar kring vad ni är bäst på och vilka utmaningar ni står inför. Vi uppfattar det som att många brottas med lokalfrågan men också att hitta bra samverkan mellan föreningar. Nu startar vi därför en facebookgrupp för alla föreningsverksamma i stadsdelen (och staden) där vi kan mötas och bolla idéer ihop. Syftet med gruppen är att vi lättare skall kunna “hitta varandra”, hjälpas åt med tips kring bidrag att söka och hitta nya sätt att samarbeta på. Kanske någon fotbollstränare som vill testa fäktning med sitt lag? Capoeiraföreningen  vill utmana boxningsklubben i biljard? Föreningen kanske letar lokal eller behöver tips på lägergård till sommarprojektet? Här hjälps vi åt att öppna dörrar för varandra!!

Leta upp oss via länken nedan eller sök på “Majorna-Linnés föreningsliv”, bjud gärna in era tränare, ledare, styrelse, med flera från föreningar runt om i stadsdelen och staden! Ju fler vi blir desto mer kan vi organisera oss 🙂
https://www.facebook.com/groups/1349632721765567/

Vad händer hos oss?
Vi har precis avslutat vår rekrytering till samordningsvikariatet och ser fram emot att sätta in vår nya Majsamverkare i jobbet under april! Mer info om detta kommer snart, håll också ögonen öppna för rekryteringen inför våra sommarverksamheter som startar inom kort.

I övrigt så huserar folkkök i huset varje måndag. Den 24 April så kör vi avslutning med dunder och brak! Folkkök gästas då av både Mosaikfabriken, Skejtskolan, Hip Hop studion med flera. Det blir alltså inte bara god mat utan även spelning och massa aktiviteter. Så bulla på er jackan och glid förbi Karl Johans skolans yttre skolgård den 24 April! Ett mer utförligt schema för april hittar ni genom att Klicka här. Skriv gärna ut och häng upp på era föreningar.

Delta på dialogmöte med nyanlända?
Den 4/4 kl 17:00-19:30 bjuder fjällskolan in till dialogmöte med föräldrar till nyanlända barn. Hit har ni som föreningar möjlighet att skicka en representant för att, med hjälp av tolkar, beskriva just er verksamhet. Så passa på att höra av er och anmäla intresse till maria.linderas@majornalinne.goteborg.se

Har du frågor eller funderingar kring oss så är ni varmt välkomna att höra av er! Hoppas vi hörs snart!
Glöm inte att gilla oss på facebook! www.facebook.com/aktivitetshuset

Majornas Samverkansförening med personal och styrelse
Verksamhetsansvarig Stina Lindgren
Info@majsamverkan.se 0700915411 *** 031-121411
cropped-11263934_469079643250090_2965253379301950514_n2.jpg

Comments are closed.