Rapport från årsmötet

I tisdags hade Majornas Samverkansförening sitt årsmöte i Aktivitetshuset.
Under mötet tackade vi av Hans Zickermann som ordförande ett år i förtid då han numera huserar i Lerum. Även ledarmötena Kenneth Falström, Ingemar Gunnard, Gunilla Bergström samt Patrick Idström tackades av som ledarmöten och Jonas Lübeck som supleant.

Ny ordförande blir Kalle Karlsson på fyllnadsval i 1 år från föreningen Kultur 414. Vi välkomnar också My Welther från Ekologisk stadsdel 2.0, Peter Widell från ResursRestaurangen, Elin Borgvall-Piel från NBV Väst, Santiago Cambón från Majornas Pastafabrik, Enver Ramires från Hip Hop Kollektivet – Alla har en historia samt Ronny Bengtsson från Hyresgästföreningen Västra.

En go blandning av personer som bor och/eller verkar i Majorna-Linné i olika projekt och verksamheter! För att kontakta någon från styrelsen kan du gå in under “kontakt”. Vi ser fram emot 2017 och hoppas på nya spännande verksamheter och samarbeten!

Styrelse 2017
Ordförande: Kalle Karlsson, Kultur 414
Kassör: Börje Ohlsson, Majornas Schacksällskap
Ledarmöten
My Welther, Ekologisk stadsdel 2.0
Peter Widell, ResursRestaurangen
Elin Borgvall-Piel, NBV Väst
Santiago Cambón, Majornas Pastafabrik
Enver Ramires, Hip Hop Kollektivet – Alla har en historia
Ronny Bengtsson, Hyresgästföreningen Västra

Suppleanter
Petur Johannesson, Civilförsvarsförbundet

Valberedning
Jonas Lübeck

 

Comments are closed.