Är du vår nya skejtcoach?

Majornas Samverkansförening söker en skejtcoach till våran skejtskola! Vi söker dig som är öppen, engagerad och vill inspirera barn och ungdomar att utvecklas i trygg miljö. Det är ett plus om du har erfarenhet och/eller kunskap om trans och normkritisk arbete. Erfarenhet från tjejskejtscenen är också en fördel.

Syftet är att få fler, som kanske inte annars ges plats, en trygg arena att lära sig skejta med peppande ledare.

Du behöver inte vara någon proffs åkare men bör kunna lära ut till ett gäng glada nybörjare och några mer erfarna. Din uppgift är att peppa, coacha och finnas som hjälpande hand två eftermiddagar i veckan (ca 2,5 h/gång) i Majorna. Vi har brädor och skydd att låna ut och verksamheten är gratis för den som deltar. Kan du bara en gång i veckan? Skicka in en ansökan ändå!

Skejten brukar starta i slutet av april och hålla på till mitten av juni för att sedan starta i augusti och pågå så länge hösten tillåter (brukar bli september). Du coachar utomhus på Karl Johans skolans yttre skolgård en gång i veckan samt i plaskedammen vid Mariaplan en gång i veckan när vädret tillåter. Det finns stora möjligheter att göra egna projekt inom skejten som läger eller annat kul om du är pepp!

För mer info kolla in www.facebook.com/tjejskejt och www.majsamverkan.se/tjejskejt
Timlön

Skicka ett personligt brev om varför du tror detta skulle passa dig och/eller ring till oss senast 28 februari, gärna tidigare.
info@majsamverkan.se *** 0700915411

Comments are closed.