Majsamverkan söker vikarierande samordnare

Majornas Samverkansförening söker nu samordnare på vikariat under minst 9 månader med start 1 april. Som samordnare på Majornas samverkansförenings är din övergripande uppgift att leda, planera, utveckla, samt följa upp verksamheten. Arbetet ska drivas framåt i dialog med styrelsen.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 som en paraplyförening med ca 30 medlemsföreningar. Syftet var och är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné. Föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.

Majornas Samverkansförening håller till i Aktivitetshuset på Karl Johans torg samt på Mariaträffen vid Älvsborgsplan. Här erbjuder vi en plats för våra medlemsföreningar och medlemmar att ha möten och aktiviteter. Vi driver även mycket verksamhet ihop med våra medlemsföreningar. I huset finns tre replokaler/studios i samarbete med NBV. Vi driver även egen verksamhet som tjejskejt, folkkök, föreningsfestivaler och sommaraktiviteter.

Nu söker nu en samordnare på ett föräldravikariat för minst 9 månader framåt, tjänsten är på 80 %, lön efter överenskommelse. Tjänsten startar i april med en månads introduktion.

Arbetsuppgifter
Söka finansiering, budgetera, samt bedriva och följa upp projekt. Detta gäller både för projekt som drivs löpande samt i den mån du drar igång nya verksamhet.

Sköta föreningens administration och kommunikation via sociala medier, mejl och telefon.

Ansvara för att Aktivitetshuset fungerar som öppen mötesplats och som nav för befintliga föreningar i området.

Stötta medlemsföreningar i att planera och genomföra sina verksamhetsidéer.

Ansvara för personal i de verksamheter där det krävs.

Utbildning
Du som söker jobb hos oss har gärna pedagogisk utbildning ex fritidsledare/dramapedagog, hälsopedagog och/ eller utbildning inom projektledning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Kvaliteér och erfarenhet
Du har erfarenhet av att driva verksamhet i projektform både vad gäller sökande av finansiering, budgetering samt återrapportering.

Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i samverkan med både föreningsliv och kommunal sektor samt har jobbat i öppen verksamhet med barn/ungdomar genom ex fritidsgård/ideell verksamhet.

Du är van att arbeta med officepaketet, gärna också med enklare webbsidor, facebook samt bildbehandlingsprogram.

Tjänsten innebär mycket självständigt arbete samt i samverkan med andra vilket ställer krav på struktur, ansvarskänsla samt social kompetens.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av att handleda personal och/eller leda ideella insatser.

Du är en öppen och kreativ som person som vågar testa nytt samt har lätt för att kommunicera med andra.

För frågor kring tjänsten, ringa nuvarande verksamhetsansvarig
Stina Lindgren 070-0915411 *** 031-121311 *** info@majsamverkan.se

Skicka CV samt personligt brev och referenser senast 28 februari till
info@majsamverkan.se
Märk mejlet “Samordnare”.

Comments are closed.