Lägerpersonal sökes till v.7 samt sommaren

Vi söker handledare till vår barnverksamhet (ca 7-12 år) som startar nu under våren v.7 med förlängning över sommaren. Vill du ha världens roligaste jobb där du är med och skapar verksamhet för barn i Majorna-Linné? Läs mer nedan och skicka in en ansökan.

Intervjuer sker löpande.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 som en paraplyförening med ca 30 medlemsföreningar. Syftet var och är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné. Föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.

Majornas Samverkansförening håller till i Aktivitetshuset på Karl Johans torg. Här erbjuder vi en plats för våra medlemsföreningar och medlemmar att ha möten och aktiviteter. Vi driver även mycket verksamhet ihop med våra medlemsföreningar. I huset finns tre replokaler/studios i samarbete med NBV. Hos oss förekommer allt från språkcafé, tjejskejt, popskola och lägerverksamhet till föreningsfestivaler och sommaraktiviteter.

Tjänsten hos oss
Nu söker vi 2 st handledare till våra dagläger för barn som startar med ett 4-dagars läger under sportlovet och sedan fortgår i sommar med nya lägerveckor. Under lägren testar vi aktiviteter med föreninglivet i Majorna-Linné men gör också egna påhitt som lekar, matlagning och annat kul. Som ledare är du med och utformar lägrens upplägg och planerar för både mat, lekar och annat tillsammans med kollega och verksamhetsansvarig.

Vill du vara en del i ett kreativt team där du är med och skapar verksamhet samtidigt som du arbetar för att ge barn en meningsfull fritid? Då ska du söka dig till oss!

Datum och tider
Du skall kunna jobba 9/2, 10/2, 13-17/2 samt 20/2, det är en stor fördel om du även kan jobba under sommaren ca 8 veckor. Arbetstider är oftast 8-16:30

Kvalitéer och erfarenhet
Du som söker jobb hos oss har gärna påbörjad/avslutad pedagogisk utbildning ex fritidsledare/dramapedagog, hälsopedagog m.fl och/eller erfarenhet av att jobba med målgruppen. Det är meriterande om du har vana från ideell verksamhet som ex ledare.

Vi ser gärna att du har jobbat i öppen verksamhet med barn/ungdomar genom ex fritidsgård/ideell verksamhet. Du utgår från barnet förutsättningar och behov samt hittar möjligheter och styrkor hos varje individ. Du är duktig på att engagera andra och har egna ideér kring aktiviteter. Du är öppen för att testa och vara med på alla sorters aktiviteter. Du har ett normkritiskt förhållningssätt och ser vikten i att skapa trygga grupper där alla blir synliggjorda.

Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta och kan strukturera ditt arbete. Du har ansvarskänsla och kan både ge och ta plats om det behövs. Tjänsterna innebär arbete på dagtid på veckodagar.

För rätt person kan fler arbetsmöjligheter erbjudas under året i olika projekt som vi gör eller du skapar tillsammans med oss.

Lön
Fast timlön.

Ansökan
Skicka CV, personligt brev och referenser per mejl till info@majsamverkan.se
skriv ”arbetsansökan” i kommentarsfältet.
Sista ansökningsdag: 2017-01-22, Intervjuer sker löpande.
Vid frågor kring tjänsten mejla eller ring
031-121411 *** 0700915411 *** info@majsamverkan.se

Comments are closed.