Nyhetsbrev Augusti

Hej alla Majsamverkare!.

Helt plötsligt så var sommaren (nästan) till sin ända och vi avrapporterar sommarens verksamheter i samma veva som vi kavlar upp ärmarna inför Majornadagen!

Sommarens verksamheter..
Under sommaren så har vi, som ni kanske märkt, inte bara haft två perioder av sommarpraktik utan även haft både aktivitetsläger och sommaröppet för yngre barn. Vi har under sommaren haft verksamhet för över 100 barn och ungdomar och det har verkligen gått i ett. Jag vill rikta ett stort tack till alla fantastiska barn och ungdomar som deltagit och ett jättetack till våra helt grymma ledare som hållit igång hela sommaren. Dem har lekt, pratat, peppat, utmanat, skrattat och planerat för att alla skulle trivas så bra det bara går under sommaren, och det med bravur, Vilka team!!

Nästa vecka väntas en lite längre rapport av sommarpraktiken period 2 med bilder för den som vill se och läsa.

Händer just nu..
Majornadagen
Anmälningarna till Majorndagen droppar in stadigt efter semester. I år är temat Ekologi och det kommer finnas allt från reemake workshops till prova på cyckling och möjlighet att kolla in maskarnas jobb i komposten. Förutom detta så kommer sjöfartsmuseet ha sitt vattenlabb på plats, familjebostäder vattenbollar och en massa härliga föreningar visa upp sin verksamhet och hålla i prova på verksamhet.

På måndag den 22/8 har vi ett sista möte med alla som deltar kl 12:30 eller 18:00 är du välkommen för mer info. Då kommer också årets poster finnas på plats för utdelning.

Skejt för tjejer och transpersoner
Vi håller som bäst på att sätta nya datum för höstens skejt tillfällen. Så fort vi fått ihop ett schema så meddelar vi här och på facebook. Läs mer på www.majsamverkan.se/tjejskejt eller www.facebook.com/tjejskejt

Hösten
I övrigt så planerar vi inför hösten med allt vad det innebär. Bl.a sätter vi nya tider för våra språkträffar. Vi planerar också ihop med Mosaikfabriken och Individuell Människohjälp för lite projekt under hösten. Spännande spännande!

Glöm inte att Aktivitetshuset numera går att hyra hela dagen alltså inte bara på kvällar. Så passa på att boka in dina tider för hösten redan nu!

Har du frågor eller funderingar kring oss så är ni varmt välkomna att höra av er!
Majornas Samverkansförening med personal och styrelse
Verksamhetsansvarig Stina Lindgren
stina@majsamverkan.se 0700915411 *** 031-121411
kanotsöppet söppet1

Comments are closed.