Årsmöte 2016

Nu är det dags för årets viktigaste möte för er som medlemmar i Majornas Samverkansförening.

Den 3 Mars kl. 17.00 har vi årsmöte i Aktivitetshuset. 

Glöm inte att det är ni som är föreningen, och därigenom också har möjligheten att tycka till. Inbjudan och dagordning, 2015 års verksamhetsberättelse samt 2016 års förslag till verksamhetsplan hittar du under fliken “OM OSS” vidare under “stadgar, verksamhetsplan och verksamhetsberättelse”.
2016 års budgetförslag samt 2015 års bokslut finns att se på Aktivitetshuset senast en vecka före årsmötet.

Vi vill bli fler
Just nu växer föreningen så det knakar och vi behöver fler engagerade Majorna-Linnébor som vill ta sig an styrelseuppdrag. Se det som en möjlighet att både utvecklas själv och att få ta del av alla de möjligheter som huset har att erbjuda! Dessutom är du med och skapar en levande stadsdel!

VARMT VÄLKOMNA DEN 3 MARS
Önskar Majornas Samverkansförening
info@majsamverkan.se *** 031-121411/0700915411

Comments are closed.