Glöm inte visionsmötet ikväll kl 17.00!

Ikväll slår vi upp portarna för vårat visionsmöte där vi pratar och bollar idéer om hur vi kan göra stadsdelen Majorna-Linné ännu bättre!

Välkomna kl 17:00 till aktivitetshuset. Se inbjudan nedan.
Visionsmöte

Är du boende, förälder, ungdom och/eller föreningsaktiv i Majorna-Linné? Då är du välkommen på Majornas Samverkansförenings visionsmöte den 20 Januari i Aktivitetshuset!

Majornas Samverkansförening bildades 2004 som en paraplyförening med 30 medlemsföreningar. Syftet var och är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné. Föreningsliv, boende och ungdomar som vill göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.

Idag har vi verksamheter som tjejskejt, sommarpraktik, studios m.m. Vi gör också projekt ihop med boende och föreningar.

Under mötet kommer vi spåna på nya verksamheter i stadsdelen tillsammans med er! Vi kommer också prata om Mariaträffen i Kungsladugård och möjligheterna kring att skapa verksamhet där. Kom och låt dig inspireras eller lyft dina egna idéer!

VART
Aktivitetshuset,
Karl Johans torg 1

NÄR
20 Januari kl 17:00, men kom gärna från 16:30 och fika.

VEM FÅR KOMMA?
Boende och föreningar i Majorna-Linné. Föreningar och boende. Det är givetvis kostnadsfritt att delta, vi bjuder på mackor och fika. Välkomna!

 

Comments are closed.