Majornadagen 12/9 2015. kl 11-15

Nu börjar det dra ihop sig för årets majornadag! Hjälp oss att sprida eventet genom att dela postern på majornadagens egna facebooksida www.facebook.com/majornadagen eller skriv ut och sätt upp där du håller hus. Mejla, ring, prata med allt och alla så får vi en riktigt fin dag ihop!

Det finns fortfarande chans att anmäla sig via formuläret här på hemsidan om din förening inte hunnit med detta.

I år kommer vi ha både barnteater och trollkarl på scenen ihop med massa go musik. I MSF:s tält kommer vi ha bullat upp med pennor och färg för att kunna måla och göra din eller tjejeskatens hjälmar snygga. Andra föreningar bjuder på prova på, uppvisning, hundpromenad, försäljning och massa mer.
VARMT VÄLKOMNA TILL ÅRETS MAJORNADAG.

affisch2015-klar

Comments are closed.