Ungdomshandledare sökes 22 juni-3 juli

Nu söker Majornas Samverkansförening 1 till person som kan fungera som ungdomshandledare under sommarverksamheten 2015! Verksamheten består utav att handleda ungdomar som praktiserar hos lokala bostadsbolag i Majorna-Linné under en tvåveckorsperiod, tillsammans med 3 andra ledare. Du kommer även vara med och fixa med mat, aktiviteter och följa med som ledare på kanotläger med en övernattning under perioden. Ledarna måste kunna simma och ha vattenvana.

Du har har gärna utbildning/kunskap om ledarskap och ungdomar genom exempelvis föreningslivet. Vi ser gärna att du har vana att arbeta med ungdomar. Du är ca 18-27 år och har lätt för att ta kontakt med människor och skapa relationer. Du tar egna initiativ och är flexibel. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid en anställning finns som rutin att begära ett registerutdrag från dig. Du beställer själv registerutdraget från polisen.

Vi ser gärna att du kan medverka redan den 10/6 under en kvälls-HLR kurs som hålls för alla ledare.

Arbetsperioden:
22 juni-3 juli, mån-fre 8-16:30 (+ en övernattning).

Lön:
Enligt avtal

Välkommen med din ansökan med referenser till: Sommarverksamheten@majsamverkan.se.
Vid frågor vänligen kontakta Stina på mejladressen ovan eller ring 0700915411.

Comments are closed.