LJUS FRAMTID

Hej som ni kanske hört har vi fått igenom ett s.k. Idéburet Offentligt Partnerskap med Stadsdelen. Vi har fått frågor om hur det gick till. Nedan har ni lite information om IOP och hur vi formulerat detta lokalt. Det verkar som att vi är först i regionen med ett sådant typ av avtal och det känns ju inspirerande att få vara fanbärare. Vi ska göra så gott vi kan för att förvalta detta förtroende och förhoppningsvis inspirera fler att ingå liknande avtal. Stadsdelen har förvisso länge stöttat ideella föreningar och frivilligcentraler, men det känns ju som ett erkännande att gå från bidragstagare till samarbetspartner ;).

Ha det gott i höstvärmen!

Allmänt dokument om IOP:
http://www5.goteborg.se/prod/Intraservice/Namndhandlingar/SamrumPortal.nsf/1BAF27BFFBDFCD36C1257D71003CCEDA/$File/Id%C3%A9buret%20Offentligt%20Partnerskap%20bilaga.pdf?OpenElement

Förslag IOP avtal Majorna-Linné och MSF:
http://www5.goteborg.se/prod/Intraservice/Namndhandlingar/SamrumPortal.nsf/1BAF27BFFBDFCD36C1257D71003CCEDA/$File/Ideburet%20offentligt%20Partnerskap%20avtal.pdf?OpenElement

Comments are closed.