Uppdaterad: Dagordning och årsmöteshandlingar

Varmt välkommen till Majornas Samverkansförenings årsmöte den 15 juni kl 19.00.

På grund av rådande pandemi beslöts att skjuta på ordinarie årsmöte. Vi planerar nu att  genomföra detta möte på aktivitetshuset. Då vi följa gällande riktlinjer gällande social distans tillämpar vi detta år föranmälan på årsmötet. (Så vi vet att alla får plats på ett säkert sätt) Anmälan görs via email senast 8:e juni. Om det finns risk för att vi inte kommer kunna genomföra mötet säkert, kommer det genomföras online. Info om detta skickas till anmälda medlemmar innan mötet. 

Glöm inte att du, för att kunna rösta, behöver du vara medlem i Majornas Samverkansförening. Det blir du här.

För möteshandlingar och dagordning klicka här.

Vid frågor kontakta oss på info@majsamverkan.se

Comments are closed.