Våren 2020 är snart här och så även Folkkök

Välkommen på Folkköksfika för volontärer 3/2-2020 kl.17.30-19.00

Nu är det dags för Folkkök att sparka igång igen, den 17:e februari. Men, innan dess vill vi fira en fantastisk Folkkökshöst och visa vår djupa tacksamhet och glädje över alla som var med som volontärer under hösten och gjorde Folkkök möjligt! Vi vill även passa på att bjuda in dig som vill vara volontär under våren.

Måndag den 3 februari, 17:30-19:00 bjuder MSF på fika (te/kaffe och mackor) och ett schysst häng. Vi tänkte att det vore trevligt att träffas och umgås en stund. Kvällen är för hösten hjältar men även för hjältar som vill hjälpa till under våren.

Anmälan senast den 31 e januari (så vi vet hur mycket fika som ska handlas). Anmäl dig till marika@majsamverkan.se

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar
Marika Annell, MSF

Comments are closed.