Hösten 2019 är här och så även FOLKKÖK!

Välkommen på Folkköksfika för volontärer 30/9 kl. 17.30-19.00

Nu är det dags för Folkkök att sparka igång igen, den 7:e oktober. Men, innan dess vill vi fira en fantastisk Folkköksvår och visa vår djupa tacksamhet och glädje över alla som var med som volontärer under våren och gjorde  Folkkök möjligt! Vi vill även passa på att bjuda in dig som vill vara volontär under hösten.

Måndag den 30 september, 17:30-19:00 bjuder MSF på fika (te/kaffe och mackor) och ett schysst häng. Vi tänkte att det vore trevligt att träffas och umgås en stund. Kvällen är för vårens hjältar men även för hjältar som vill hjälpa till under hösten.

Anmälan senast den 27 e september (så vi vet hur mycket fika som ska handlas).
KLICKA HÄR

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar
Marika Annell, MSF

Comments are closed.