Sommarverksamheterna 2019

Nu är sommaren officiellt över på Aktivitetshuset. Skolor har börjat och sista gruppen sommarpraktikanter mottog referensbrev och lön i fredags och det blev många kramar, applåder och några tårar till och med.

Tack för en fantastisk sommar! Vi har haft så roligt och precis som många utav barnen och ungdomarna under sommarverksamheterna så har även samordnaren fått nya vänner!

Ett särskilt tack till alla ni som gjorde detta möjligt:
Wallenstam, Sandarnas BK, Bra Säkerhet, Mariaträffen, Familjebostäder, Bostadsbolaget, Robert Dicksons Stiftelsen, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Hyresgästföreningen Västra Göteborg, Robert Dicksons Stiftelse, Wallenstam, Skandia ideer för livet, Länsförsäkringar, Göteborgs Stad SDN  Majorna/Linné, Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne, Svenska kyrkan Carl Johans församling, IOGT-NTO:S Junior förbund JUNIS, ICA Effkå Majorna, Capoeira CVUM, Danzlagret, FaR-teamet Göteborg väster, Kättilsröds 4H, La Bamba Frisbee, Alingsås Improvisationsteater, Agape, Alexander Lidholm och Nezik Keshto.
En applåd till er! 

Här kommer massor av bilder ifrån sommaren 2019:

Comments are closed.