Nu söker vi ny samordnare/verksamhetsansvarig

Vår nuvarande samordnare tar sig vidare och vi söker nu dig som vill ha ett spännande, varierande jobb med syfte att skapa en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap. Det viktiga för oss är att du är rätt person som vill verka utifrån föreningens bästa oavsett tidigare arbetsliv och erfarenheter. Tjänsten är på 75-80% och sträcker sig initialt fram till jul med chans till förlängning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 som en paraplyförening med ca 30 medlemsföreningar. Syftet var och är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné. Föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.

Majornas Samverkansförening håller till i Aktivitetshuset på Karl Johans torg. Här erbjuder vi en plats för våra medlemsföreningar och medlemmar att ha möten och aktiviteter. Vi driver även mycket verksamhet ihop med våra medlemsföreningar. I huset finns tre replokaler/studios i samarbete med NBV. Vi driver även egen verksamhet som tjejskejt, folkkök, föreningsfestivaler, leksaksbibliotek och sommaraktiviteter.

Som samordnare på Majornas samverkansförening är din övergripande uppgift att leda, planera, utveckla, samt följa upp verksamheten. Arbetet ska drivas framåt i dialog med styrelsen.

Arbetsuppgifter
Söka finansiering, budgetera, samt bedriva och följa upp projekt. Detta gäller både för projekt som drivs löpande samt i den mån du drar igång nya verksamhet.

Sköta föreningens administration runt föreningsformalia och kommunikation via sociala medier, mejl och telefon.

Ansvara för att Aktivitetshuset fungerar som öppen mötesplats och som nav för befintliga föreningar i området.

Stötta medlemsföreningar i att planera och genomföra sina verksamhetsidéer.

Ansvara för personal i de verksamheter där det krävs.

Utbildning
Du som söker jobb hos oss har gärna utbildning inom ex pedagogik, beteendevetenskap, kultur, projektledning, hälsopedagogik eller liknande.

Kvaliteér och erfarenhet
Du har erfarenhet av att driva verksamhet i projektform både vad gäller sökande av finansiering, budgetering samt återrapportering.

Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i samverkan med både föreningsliv och kommunal sektor samt gärna har erfarenhet av öppen verksamhet med barn/ungdomar genom ex fritidsgård/ideell verksamhet.

Du är van att arbeta med officepaketet, gärna också med enklare webbsidor, facebook samt bildbehandlingsprogram.

Tjänsten innebär mycket självständigt arbete samt i samverkan med andra vilket ställer krav på struktur, ansvarskänsla samt social kompetens. Här behöver du också känna dig trygg i att fatta egna beslut utifrån verksamheternas bästa.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av att handleda personal och/eller leda ideella insatser.

Du är en öppen kreativ som person som vågar testa nytt samt har lätt för att kommunicera med andra och trivs med att jobba strukturerat men med öppet sinne för att strukturer förändras över tid.

För frågor kring tjänsten, ringa nuvarande verksamhetsansvarig
Stina Lindgren 070-0915411 *** 031-121311 *** info@majsamverkan.se
Skicka CV samt personligt brev redan idag, intervjuer sker löpande.
info@majsamverkan.se
Märk mejlet ”Samordnare”.

 

Comments are closed.