En lite längre och mörk kväll i huset

Det är tid för reflektion, återhämtning och planering för att klura ut nya spännande sätt att utveckla MSF på tillsammans med andra förväntansfulla aktörer, knyta band och måna om relationerna. Samtidigt har mörkret krupit sig på oss och vi går nu in i en ny fas, mindre aktiviteter kan en anta. Däremot har vi just nu i huset flertalet verksamheter som pågår nästan fram till jul. Det är allt från en studiecirkel i måleri med en grupp seniordamer på tisdagarna, därefter tas en kurs att bygga sin egna spel/gamingkontroll vid. Från och med den 21 november t.om. den 19 december. Förutom detta fortsätter schacken, Junis, SFI, skaten uppe i bowlen i Sandarna, Latinamerikanska dansen precis som vanligt tillsammans med alla talangfulla band och solo artister som är i full gång med nya musik och filmproduktioner! Och självklart Folkkök som sker varje måndag här i huset fram t.om. den 11 december.

Samtidigt börjar tiden närma sig för att få svar från alla stiftelser och fonder, samtidigt planerar MSF:s styrelsen hur vi ska utveckla och stärka verksamheterna för att uppnå nya mål och visioner. Vi ska förnya vårt IOP: avtal och hoppas att detta samarbete ska fortsätta sprudla och nå nya höjder med mera barn och ungdomsverksamhet.

Det är helt enkelt mycket som händer trots att mörkret börjar sluta sig runt oss.

Har du någon idé som du vill förverkliga? Eller ha något så enkelt som en film eller spelkväll här hos oss någon gång eller några gånger i veckan? DÅ har du hittat rätt ställe! Det är genom oss som vi TILLSAMMANS kan skapa något och utveckla. Möjligheterna finns om viljan finnes!

 

 

 

Comments are closed.