Majornadagen, semester och hösten är HÄR

 

Nu har hösten äntligen tagit sitt grepp om Göteborg och med det vill jag be om ursäkt för alla spam mejl som av någon anledning nått ut till er alla.

Under dem senaste veckorna har jag (Emma) hunnit ha semester och i huset har aktiviteterna pågått som vanligt. Tyvärr har skejten haft oflyt med vädret vilket lett till flertalet inställda gånger. Däremot finns alltid Actionhallen, dit Laida vår coach gärna drar med er som vill!

Majornadagen gick av stapeln den 16 september och det bjöd på gamla samt nya föreningar och vädret gick i dess tecken, både sol, moln och regn. Men trots allt detta är vi på MSF riktigt glada och tacksamma för er alla som tog er tiden att svänga förbi och delta på den härliga tillställning som vi inte kunnat anordna utan alla delaktiga föreningar samt våra besökare! Nu i höst kommer vi ha en utvärdering om Majornadagen och dess framtid.

Senaste Folkkök tog maten slut och vi tycker som vanligt att det är extra roligt att det är ett sådant tryck och efterfråga på svinn mat! Vi kommer att fortsätta ett flertal måndagar hösten ut så håll koll på alla uppdateringar och dela gärna era bilder med er om ni tar några!

Annars i huset sprudlar det som vanligt av liv, NBV är inflyttade med Popkollo och deras replokaler bokas flitigt upp, samma sak gäller Hip hop kollektivet.

Schacken har fått ett extremt uppsving och huset fylls med ett stort gäng barn varje onsdag vilket alltid är extra härligt!

Vi ser framemot en mysig och härlig höst, med massa inspiration, utveckling och nya ansikten!

Ha en fin dag i hösten önskar MSF och styrelsen

Comments are closed.