Nyheter i Oktober

Tillbaka från semestern till fina höstdagar i Majorna!

Händer just nu..
Hyra/ använda Mariaträffen eller Aktivitetshuset i höst?
Nu är det hög tid att boka in era möten, kalas och träffar i våra lokaler för hösten. Redan nu duggar kalas och mötena tätt på helger och kvällar så passa på att boka in dig redan nu!

Brobygget
Om ni följt oss på sociala medier så har ni också sett att vi har en ny person på kontoret, nämligen Paul, som jobbar med Brobygget. Paul jobbar på med att boka in nya spännande föreläsningar under hösten.Bla har vi just nu inplanerat tre workshops. Titta under fliken “verksamhet” och vidare till “Brobygget” för att se aktuellt schema. Detta fylls på allt eftersom.

Majornas Schacksällskap
Kör som vanligt på Mariaträffen (Älvsborgsplan 1) under hösten på fredagar kl 16:30-18, öppet för alla och helt kostnadsfritt.

Mosaikfabriken
Mosaikfabriken fortsätter flera veckor till under torsdagar på Aktivitetshuset kl 16-18 har vi drop-in, alla är välkomna och det är helt kostnadsfritt.

Majnavet- för en hållbar stadsdel
Annars så jobbar vi som bäst med hösten och vårens verksamheter. Nästa vecka väntas en spännande workshop med gruppen Majnavet. Majnavet består utav intressenter från Majorna-Linne som alla vill jobba för en mer hållbar stadsdel. Gruppen består av bl.a Hyresgästföreningen “Ekologisk stadsdel 2.0”, Resursrestaurangen, Majornas Samverkansförening, Leffe på hörnet, Musikens hus med flera. Från Majornas Samverkansförenings håll hoppas vi tillsammans kunna styra upp något projekt inom ramen för detta. Just nu klurar vi på både folkkök, cyckelpool med mera. Har du kanske en egen idé som du vill använda lokalen till? Klädbytardag, cykelmeck, loppis eller något annat kul, hör av dig! Lokalen kan ni använda kostnadsfritt så länge er verksamhet är öppen för alla!

Skejt för tjejer och transpersoner
Skejten har kört sitt sista tillfälle för detta året och vi tackar Johanna, Veronika, Alva och Caroline som har coachat och alla grymma personer som kommit och testat på att skejta under året. Stort megatack även till Hyresgästföreningen väst och skandia “Ideer för livet” som har finansierat årets upplaga av skejten.

Har du frågor eller funderingar kring oss så är ni varmt välkomna att höra av er!
Majornas Samverkansförening med personal och styrelse
Verksamhetsansvarig Stina Lindgren
Info@majsamverkan.se 0700915411 *** 031-121411

 

Comments are closed.