Tack för ert jobb med Majornadagen!

TACK FÖR EN FANTASTISK DAG!!

Idag var det alltså dags: Vädret var på vår sida och det blev en riktigt fin sensommardag. Årets Majornadag har präglats av massor av härligt engagemang, många nya föreningar och som vanligt – kul aktiviteter för stora som små.

Liksom förra året inleddes dagen med trollkarlen Martin som hänförde både stora som små. Dagen fortsatte med rytmik tillsammans med Carl Johans församling, rafflande uppvisning av Karate Kai, information om Ekologisk stadsdel 2.0 och en inblick i fäktningens värld. Musiken stod Hip Hop Kollektivet för med 4 imponerande akter samt Andreas Hamberg och sist men inte minst ett väldans röj med La Calenda Beat! Scenen framträdanden lotsades säkert av Amanda från Göteborgsbandet Judiths.

Ute på grusplanen var det full rulle med prova på aktiviteter som fotbollscup, kampsporter, cirkus, vattenbollar och massa mer. I MSF-tältet hade vi kick of med Mosaikfabriken för höstens träffar i Aktivitetshuset, där vi med hjälp av Familjebostäder pryder Majorna med Mosaik!

Tack alla fantastiska föreningar och besökare för att ni gjorde dagen till det mysiga och familjära evenemang som Majornadagen ska vara. Vi på MSF har hört mycket positiv respons från Majborna, ni är bara bäst! Glöm inte att fortsätta höra av er till oss, vi hjälper er med stort som smått.

Stort tack också till
Hyresgästföreningen, Familjebostäder, Wallenstam, Bostadsbolaget, Robert dicksons stiftelse, Nykterhetrörelsens Bildningsverksamhet och Miljöpartiet som hjälpte till att finansiera Majornadagen 2015!

Nu tar kansliet på Majornas Samverkansförening lite välbehövlig semester, det går fortfarande att nå Paul Wallner på föreningen som jobbar i projektet Brobygget via mejlen brobygget@majsamverkan.se. Ni kan också mejla info@majsamverkan.se där ordförande Hans hjälper er med frågor. I övrigt hoppas jag på massa peppande mejl i inboxen på min första arbetsdag efter semestern den 3 oktober!

Fler bilder hittar ni på http://majsamverkan.se/majornadagen-bilder-2016/

Vänliga hälsningar Stina Lindgren
Majornas Samverkansförening
0700915411 *** 031-121411

img_1642 img_1647img_1657

Comments are closed.