Nyheter Juni

Hej alla Majsamverkanre!
Sommaren är här och med den värmen. Vi jobbar för fullt med våra sommaraktiviteter. Sommarpersonalen är på plats och vi planerar för en grym sommar!

Händer just nu..
Sommarverksamheter
Som det ser ut nu är anmälan för aktivitetslägren och sommarpraktiken stängd. Men sommaröppet har fortfarande platser kvar! Passa på att anmäla ditt barn redan nu. Vi kommer göra allt från mosaik till att spela basket, grilla åka på utflykter med mera, självklart är det kostnadsfritt. Läs mer på www.majsamverkan.se/sommaroppet

Nedan Oskar, Greta, Amanda och Elin som kommer jobba med sommarpraktiken i sommar.
IMG_1310 (1)

 

 

 

 


Sommaravslutningar
Vi har haft två avslutningar i Maj. Dels hade vi avslutning med projektet Brobygget för denna terminen. Avslutningen hölls på Café hängmattan med presentationer, dans och musik. Laila, Josefine och Goran från projektet var dessutom med i P4 morgon samma dag och fick prata om projektet.
IMG_1297

 

 

 

 

 

IMG_1298

 

 

 

 

Popskolan har också haft spelning i huset med två band på scenen. Folkkök med Majornas Pastafabrik stod för maten.

suddig3

 

 

 

Skejt för tjejer och transpersoner
Skejten har hållt igång med Johanna och våra ungdomscoacher Alva och Veronika. Från och med nästa vecka får vi hjälp av Caroline också på Karl Johans torg. Läs mer på www.majsamverkan.se/tjejskejt eller www.facebook.com/tjejskejt

Majornadagen
I veckan hade vi ett första möte om Majornadagen där vi bestämde oss för att ha tema Ekologi på årets Majornadag. Känns både spännande och aktuellt! Anmälan för Majornadagen har öppnat och det går fint att anmäla sig via hemsidan www.majsamverkan.se/majornadagen

Förhoppningsvis får vi snart en minut över att börja fundera på vad som ska hända till hösten också. Med det bubbel som finns bland stadens föreningar så känner vi oss dock trygga med att även hösten kommer bli fantastisk! Kanske du och/eller din förening har en idé att bygga vidare på ihop med fler? Då är det dags att höra av sig!

Har du frågor eller funderingar kring oss så är det som vanligt bara att höra av sig.
Majornas Samverkansförening med personal och styrelse
Verksamhetsansvarig Stina Lindgren
stina@majsamverkan.se 0700915411 *** 031-121411

 

Comments are closed.