Nyheter- MAJ

Hej alla Majsamverkare!.

April har gått över till Maj och vi jobbar på för fullt i huset. Fram för allt har vi jobbat med att få ordning alla våra sommaraktiviteter som kommer gå av stapeln i år. Just nu planerar vi, rekryterar, och klurar för att det ska bli så fantastiskt det bara kan bli! Med hjälp av alla våra fantastiska finansiärer och medlemsföreningar så kommer vi, i år, få till inte mindre än tre sommaraktiviteter! Dessutom startar tjejskejten upp nästa vecka på två ställen, både på Karl Johans torg som vanligt men också i plaskedammen så länge den står utan vatten.

Här om dagen hade också Mariaträffen sin invigning och Majornas samverkansförening var på plats under dagen. Vi har redan “bott in oss” genom att Majornas Schacksällskap använder lokalen genom oss på fredagar samt att vi har skejtgrejerna på plats.

Händer i aktivitetshuset just nu
Aktuellt just nu är att Tjejskejten startar igång från och med nästa vecka. Gå in och läs mer på www.majsamverkan.se/tjejskejt eller www.facebook.com/tjejskejt
Brobygget är inne på sina sista träffar, den 10 maj kommer hälsoteket Angered hit och föreläser vilket är öppet för alla som vanligt. Måndagen den 30 Maj har brobygget avslutningsfest på Café hängmattan. Klockan 17-20 är du välkommen för samtal, quiz och musik!

Sommaraktiviteter
Under sommaren kommer vi ha följande aktiviteter i huset:
Sommarpraktik: För dig som går i 8:an och vill ha något kul att göra i sommar samtidigt som du tjänar ihop lite fickpengar. Läs mer på www.majsamverkan.se/sommarverksamheten
Aktivitetsläger: För dig, 6-13 år som vill hitta på roliga aktiviteter ihop med nya vänner i peppande miljö, främst för dig som inte redan är föreningskaktiv. Läs mer på www.majsamverkan.se/aktivitetslager
Sommaröppet: Under tre veckor i sommar håller vi öppet för dig 8-13 år som vill hitta på roliga saker med oss. Läs mer på www.majsamverkan.se/sommaroppet

Majornadagen 2016
Årets Majornadag går av stapeln den 10 September och vi kommer ha ett första uppstartsmöte den 26 maj dit ni är varmt välkomna för att bolla ideér. Mötena hålls i Aktivitetshuset kl 12:30 och 18:00 (välj den tid som passar). Ni kommer få en separat inbjudan under dagen via mejl.

Har du frågor eller funderingar kring oss så är ni varmt välkomna att höra av er!

Majornas Samverkansförening med personal och styrelse
Verksamhetsansvarig Stina Lindgren
www.majsamverkan.se
stina@majsamverkan.se 0700915411 *** 031-121411

Comments are closed.