Sommarpersonal sökes!

Vi söker handledare till våra sommarverksamheter. Vill ha världens roligaste sommarjobb där du är med och skapar verksamhet för barn och ungdomar? Läs mer nedan och skicka in en ansökan! Intervjuer sker löpande.

Majornas Samverkansförening bildades 2004 som en paraplyförening med ca 30 medlemsföreningar. Syftet var och är att samla alla goda krafter som finns och verkar i Majorna-Linné. Föreningsliv, boende, ungdomar och alla andra som vill samverka för att göra Majorna-Linné till en stadsdel som präglas av engagemang och aktiviteter, trygghet och gemenskap.
unnamed-2 (1)

Majornas Samverkansförening håller till i Aktivitetshuset på Karl Johans torg. Här erbjuder vi en plats för våra medlemsföreningar och medlemmar att ha möten och aktiviteter. Vi driver även mycket verksamhet ihop med våra medlemsföreningar. I huset finns tre replokaler/studios i samarbete med NBV. Hos oss förekommer allt från språkcafé, tjejskejt, popskola och dans till föreningsfestivaler och sommaraktiviteter.

Nu söker vi 6 st handledare till våra sommaraktiviteter för barn och ungdomar!
Vill du vara en del i ett kreativt team där du är med och skapar verksamhet samtidigt som du arbetar för att ge barn och ungdomarna en grym sommar?
Då ska du söka dig till oss!

Att jobba på Majornas Samverkansförening
Du som söker jobb hos oss har gärna påbörjad/avslutad pedagogisk utbildning ex fritidsledare/dramapedagog, hälsopedagog m.fl.

Kvaliteér och erfarenhet:
Vi ser gärna att du har jobbat i öppen verksamhet med barn/ungdomar genom ex fritidsgård/ideell verksamhet. Du utgår från barnet/ungdomens förutsättningar och behov samt hittar möjligheter och styrkor hos varje individ. Du är öppen för att testa och vara med på alla sorters aktiviteter. Du har ett normkritiskt förhållningssätt och ser vikten i att skapa trygga grupper där alla blir synliggjorda.

Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta och kan strukturera ditt arbete. Du har ansvarskänsla och kan både ge och ta plats om det behövs. Tjänsterna innebär arbete på dagtid på veckordagar. Som handledare på sommarpraktiken ingår även 2 övernattningar. 

Aktuella tjänster:
Sommarpraktik
1 aktivitetsansvarig ungdomshandledare:
Du ansvarar för att planera och
genomföra aktiviteter utöver praktiken under sommarpraktiken för 8:or. Du har tillsammans med kollegor ansvar för kontakten med ungdomarna och deras målsmän. Du är med och planerar inköp av mat. (körkort och tillgång till egen bil är en fördel). Du kommer också stötta, peppa och handleda ungdomar i sin praktik på bostadsbolagens gårdar runt om i Majorna-linné. 

Tjänsten är heltid under v.24,25,26,27,31,32,33. (Kan gå att justera något)

3 stycken ungdomshandledare:
Du kommer stötta, peppa och handleda ungdomar i sin praktik på bostadsbolagens gårdar runt om i Majorna-linné. 

Tjänsterna är heltid under v. 26,27,31,32.

 

Aktivitetsläger + sommaröppet
2 stycken aktivitetsansvariga och handledare:
Du kommer planera och fram för allt genomföra aktiviteter för barn 6-12 år under dagläger samt öppen verksamhet. Du kommer också planera inköp av mat samt en del matlagning. 

Vi ser gärna att den ena tjänsten börjar på halvtid redan i Maj för att sedan övergå till heltid under juni, juli samt första veckan i augusti. Den andra tjänsten är troligen heltid under juni, juli och första veckan i augusti.

Lön
Fast dags eller månadslön.

Ansökan
Skicka CV, personligt brev och referenser per mejl till sommarverksamheten@majsamverkan.se
skriv “arbetsansökan” i kommentarsfältet. Glöm inte att skriva vilken/vilka tjänster du söker.
Sista ansökningsdag: 2016-05-08, vi rekryterar löpande.
Vid frågor kring tjänsten mejla eller ring
031-121411 *** 0700915411

 

Comments are closed.