Nu är anmälan öppen för Majornadagen 2015

Igår hade vi ett första möte med en del av de föreningar som kommer delta på Majornadagen den 12/9. Vi spånade högt och lågt över hur vi, tillsammans, ska kunna göra Majornadagen ÄNNU bättre. Allt från trollkarlar och fotbollscupper till teater och musik var på tapeten.
FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

 

Har ni bestämt redan nu vad ni vill göra under majornadagen? Glöm inte att anmäla er via vårat formulär som ni hittar här.
Boka redan nu nästa informationsmöte som är den 20 augusti kl 12:30 eller kl 18 (välj tid som passar er).

Har du/ni ideér på hur vi kan samarbeta kring något kul under Majornadagen, hitta bra sponsorer, matställen eller annat, kontakta stina på stina@majsamverkan.se eller ring 0700915411. Lär mer om majornadagen under www.majsamverkan.se/majornadagen

Comments are closed.